Laurdag 21. April 2018


Vinnarar og 17. mai-ros

På Rimbareid skule stod foreldra til elevar i 6. klasse for eit flott 17. mai-arrangement med leikar og matsal.

På dei fleste aktivitetane var det premiar til alle som deltok, men det var og nokre konkurransar med kåring av vinnarar og med premieutdeling. I sporleiken var deltakarane inndelt i to "klassar". Vinnaren i klassen for dei frå 5. klasse oppover var Erik Larsen. Vinnaren i klassen for dei yngre vart Frida Alvsvåg Traa. På tipping av vekt på fenalår var det Ole Træet som kom nærast med sitt forslag på 2,050 kg. Det rette var 2,066 kg. Det var og høve til å tippa antall snop på glas, og her vart det trekt ut ein vinnar blandt dei tre som hadde føreslått det rette antallet (156). Premien gjekk til Nils Vestbøstad.

Under toget, som gjekk frå parkeringsplassen til kyrkja via Fitjar bu- og behandlingssenter, hadde FAU ved Rimbareid skule domarar ute i løypa som vurderte  kva klassar som var best i toget. Premiane, som består av 500 kr til klassen, gjekk til 5a i storskulen og 1. klasse i småskulen. Det var elles eit særs fint 17. mai tog, og svært flinke elevar i alle klassane. FAU ynskjer å takka alle elevane som stilte fint pynta i toget, med flotte heiarop og flagg.

FAU ynskjer og å gje stor ros til foreldra til elevane i 6. klasse som stod for arrangementet på skulen. 6. klasse er i år eit forholdsvis lite kull, så det var ikkje så  mange foreldre til å dela på oppgåvene, likevel klarte dei det svært bra, og dei gjennomførde eit flott arrangement!

Carfix med utleigebil til kundane

19.04.2018 Kjetil Rydland

Så fin er den nye Renault Zoe elbilen til Carfix. Foto: Kjetil Rydland.  Carfix med utleigebil til kundane Carfix på Fitjar kan skilta med ein splitter ny elbil som kundane kan låna...

Les meir ...

Fjord1 med ny nettside

19.04.2018 Kjetil Rydland

MF "Vågsøy" går i sambandet Sandvikvåg-Husavik. Foto: FP-arkiv/KR.  Fjord1 med ny nettside Ferjeselskapet Fjord1 lanserer ny nettside med eit heilt nytt visuelt inntrykk. 

Les meir ...

Slik blir årets utgåve av Fitjarfestival…

19.04.2018 Harald Johan Sandvik

Slik blir årets utgåve av Fitjarfestivalen Styreleiar Inger Elin Helland orienterte formannskapet i Fitjar om den niande utgåva av Fitjarfestivalen.

Les meir ...
annonse

Den nye rådmannen i Fitjar er på plass

18.04.2018 Harald Johan Sandvik

Den nye rådmannen i Fitjar er på plass Olaug Haugen er ny rådmann i Fitjar. Foto: Harald Johan Sandvik Påtroppande rådmann Olaug Haugen var med på sitt første politiske møte i Fitjar...

Les meir ...

Bli med til Kvinnherad på bygdekvinnestr…

18.04.2018 Kjetil Rydland

Bjørg Strømme og bygdekvinnene har mange jern i elden. Foto: FP-arkiv/KR.  Bli med til Kvinnherad på bygdekvinnestreif  Bli med på bygdekvinnestreif i Omvikdalen 28. april, oppmodar Bjørg Strømme i ei pressemelding.

Les meir ...

Jenter med vinnarvilje!

17.04.2018 Kjetil Rydland

Lagkaptein Marion Træet og Siren Vik hadde god kontroll på midtbanen. Foto: Kjetil Rydland.  Jenter med vinnarvilje! I det sure regnet tysdag kveld var det Fitjar-jentene som viste både mest vilje og...

Les meir ...
annonse

Ber barna i beretøy og gjer dei trygge!

19.04.2018 Kjetil Rydland

  Gabriel Nedal Kvamen ser ut til å finna seg til rette på ryggen til mor, Solrun Irene Kvamen. Foto: Kjetil Rydland.   Ber barna i beretøy og gjer dei trygge!  I dag møttest...

Les meir ...
annonse