Laurdag 21. April 2018


- Mange lokale godbitar

I Fitjarrevyen «Fitjar i vinden» vert det sjølvsagt innslag om vindmøllene, men det vert ikkje det einaste fitjarinnslaget. - Det skal bli mange andre lokale godsaker å gapskratte av, seier Ole Bergesen ei veke før premieren.

- Revyen i år er den 15. i rekkja, så i år skal me òg ha litt harselering om oss sjølve og Ronald Hareide. Elles skal det mellom anna handle om kommunesamanslåing, kyrkjelys, gatelys - og nokre lokale gjester i teltet skal me òg trekkje fram, røpar Bergesen.

Sjølvsagt vert òg Oskar-en med, og i år skal me vidare møte fitjarjenta Rannveig Matre Berrefjord, både verbalt og i song og dans.

Hans Morten Hansen er tilbake i revyen etter fire år. Han har hytte på vestsida av Tysnes og trivst i Fitjarrevyen. - Veldig hyggjelege folk å samarbeide med, og eg gler meg til ein sommar på Fitjar igjen, seier humoristen som mellom anna vil ta for seg tema som å bli 50, språk, einsemd på vegen og kortvokst mat.

I tillegg skal vi sjølvsagt og få møte vår meister i gode lokalparodiar, Terje Træet - og Morten Fredheim som imponerte med nydeleg song under gullfesten for Mariann Vestbøstad Marthinsen.

- Det vert i det heile flust av sketsjar, crazy-komikk, monologar og flott musikk, seier Ole, og legg til:

- Det er framleis mykje arbeid igjen, men me føler me er bra i rute. Så det er berre å hiva seg rundt å fa tak i billettar, før det heile brakar laus neste fredag!

Det er Fitjar Fjordhotell som står som arrangør av revyen, og hotelldirektør Ronald Hareide understrekar at på Fitjar kan ein få heile pakka med revy, mat og overnatting på ein og same plass.

Første vigsla for ordføraren

20.04.2018 Kjetil Rydland

Ordførar Wenche Tislevoll med brurparet Malene Løklingholm Leivestad og Morten Bauge Torland. Foto: Kjetil Rydland.   Første vigsla for ordføraren Fredag fekk ordførar Wenche Tislevoll sin elddåp då ho vigde Morten Bauge Torland (31)...

Les meir ...

Ber barna i beretøy og gjer dei trygge!

19.04.2018 Kjetil Rydland

  Gabriel Nedal Kvamen ser ut til å finna seg til rette på ryggen til mor, Solrun Irene Kvamen. Foto: Kjetil Rydland.   Ber barna i beretøy og gjer dei trygge!  I dag møttest...

Les meir ...

Carfix med utleigebil til kundane

19.04.2018 Kjetil Rydland

Så fin er den nye Renault Zoe elbilen til Carfix. Foto: Kjetil Rydland.  Carfix med utleigebil til kundane Carfix på Fitjar kan skilta med ein splitter ny elbil som kundane kan låna...

Les meir ...
annonse

Fjord1 med ny nettside

19.04.2018 Kjetil Rydland

MF "Vågsøy" går i sambandet Sandvikvåg-Husavik. Foto: FP-arkiv/KR.  Fjord1 med ny nettside Ferjeselskapet Fjord1 lanserer ny nettside med eit heilt nytt visuelt inntrykk. 

Les meir ...

Slik blir årets utgåve av Fitjarfestival…

19.04.2018 Harald Johan Sandvik

Slik blir årets utgåve av Fitjarfestivalen Styreleiar Inger Elin Helland orienterte formannskapet i Fitjar om den niande utgåva av Fitjarfestivalen.

Les meir ...

Den nye rådmannen i Fitjar er på plass

18.04.2018 Harald Johan Sandvik

Den nye rådmannen i Fitjar er på plass Olaug Haugen er ny rådmann i Fitjar. Foto: Harald Johan Sandvik Påtroppande rådmann Olaug Haugen var med på sitt første politiske møte i Fitjar...

Les meir ...
annonse

Bremnesingane blei altfor sterke for A-l…

21.04.2018 Kjetil Rydland

Fitjar nede for teljing med null poeng etter tre kampar. Foto: Kjetil Rydland. Bremnesingane blei altfor sterke for A-laget Trass ei tidleg leiing ved Daniel Skarpnes viste Fitjar-gutane seg altfor veike og...

Les meir ...
annonse