Ett fantastisk sted du har fått til!

Ovennevnte tilbakemelding ble overhørt mellom en tydeligvis fornøyd restaurantgjest og verdens beste kokk i forbindelse med at Fitjarposten nylig avla verdensmesteren et besøk i hans egen fiskerestaurant i Sandefjord.

For dem som har planer om å avlegge restauranten i hvalfangerbyen et besøk i sommer, så må dette gjøres før utgangen av august måned. Da stenger nemlig sesongrestauranten for sommersesongen. En må da vente helt til julebordssesongen som starter i november for å avlegge den populære restauranten på brygga i Vestfoldbyen et besøk.

Sett deg mål
For ordens skyld så nevnes det at verdens beste kokk er Geir Skeie fra Fitjar. I en parentes så nevnes det videre at hr Skeie allerede som 13-åring satte seg målet om å bli verdens beste kokk. Han sier videre at han anbefaler samtlige ungdommer om å sette seg klare mål i livet.

Tok seg tid
Verdensmesteren i kokkekunst fra 2009/vinneren av Bocuse d´Or 2009 tok seg imidlertid tid til en kort "fotosession" i en ellers hektisk hverdag forleden dag. Bocuse d’Or er det uoffisielle VM i kokkekunst som arrangeres annethvert år i den franske matbyen Lyon. Konkurransen ble startet av den franske kokken Paul Bocuse i 1987, og har siden vokst til å bli den mest prestisjetunge konkurransen for kokker.

Gode omtaler
Flere aviser har positivt omtalt Fitjarbuens restaurantsatsing i Sandefjord. Fra 24. november 2010 kan en eksempelvis lese følgende under overskriften "Siste UtSkeielse": "Geir Skeie gjør det han kan aller best på Brygga 11. Gode råvarer taler for seg selv og tilberedes enkelt i strålende kombinasjoner estetisk og smaksmessig. Brygga 11 viser at Sandefjord fremdeles har et eliteserielag”.

Følgelig så kan det være vel verdt å ta turen til Sandefjord i sommer.

 

Avstand i km til Sandefjord fra et antall sentrale steder:
Raunholm: 457,1
Hageberg: 458,2
Hovland: 460,9
Engevik: 460,4
Levåg: 463,1
Landa: 466,8

 

Les mer om restauranten på:
www.brygga11.no