Laurdag 21. April 2018


Ny blomeforretning med kunstkrok

Solveig Thomassen får oppfylt ein draum, og Fitjar får ny blomeforretning. 1. februar opnar  "Blomestova" der "Solblomsten" for tida har opphørssal.

For Solveig er dette noko ho lenge har hatt lyst til å gjere, og no når "Solblomsten" sular inn etter mange gode tilbod til Fitjarfolket, ser Solveig Thomassen det som ei anledning til å få oppfylt draumen sin.

-Eg gler meg til dette. Rett nok skal eg vere på Fitjar Vidaregåande to dagar i veka fortsett, men då steppar Elin Korneliussen inn og hjelper meg, smiler ho og fortel at ho òg vil ha ein liten kunstkrok i forretninga, der lokale kunstnarar får høve til å stilla ut, både skulptur og måleri.

Litt forandringar i forretninga elles, vil det òg bli. Lisbeth er Lisbeth, og eg er meg. Me er jo litt forskjellige, så butikken blir nok ikkje heilt slik han var, får me vite.

Opningstidene vert òg endra, slik at det no blir lenger ope enn før.

-Eg ønskjer å ha dei same opningstidene som MX-sport og jernvarebutikken til Larsen, seier Solveig Thomassen, til slutt.

Takk til "Solblomsten"! Lukke til med "Blomestova"!

Carfix med utleigebil til kundane

19.04.2018 Kjetil Rydland

Så fin er den nye Renault Zoe elbilen til Carfix. Foto: Kjetil Rydland.  Carfix med utleigebil til kundane Carfix på Fitjar kan skilta med ein splitter ny elbil som kundane kan låna...

Les meir ...

Fjord1 med ny nettside

19.04.2018 Kjetil Rydland

MF "Vågsøy" går i sambandet Sandvikvåg-Husavik. Foto: FP-arkiv/KR.  Fjord1 med ny nettside Ferjeselskapet Fjord1 lanserer ny nettside med eit heilt nytt visuelt inntrykk. 

Les meir ...

Slik blir årets utgåve av Fitjarfestival…

19.04.2018 Harald Johan Sandvik

Slik blir årets utgåve av Fitjarfestivalen Styreleiar Inger Elin Helland orienterte formannskapet i Fitjar om den niande utgåva av Fitjarfestivalen.

Les meir ...
annonse

Den nye rådmannen i Fitjar er på plass

18.04.2018 Harald Johan Sandvik

Den nye rådmannen i Fitjar er på plass Olaug Haugen er ny rådmann i Fitjar. Foto: Harald Johan Sandvik Påtroppande rådmann Olaug Haugen var med på sitt første politiske møte i Fitjar...

Les meir ...

Bli med til Kvinnherad på bygdekvinnestr…

18.04.2018 Kjetil Rydland

Bjørg Strømme og bygdekvinnene har mange jern i elden. Foto: FP-arkiv/KR.  Bli med til Kvinnherad på bygdekvinnestreif  Bli med på bygdekvinnestreif i Omvikdalen 28. april, oppmodar Bjørg Strømme i ei pressemelding.

Les meir ...

Jenter med vinnarvilje!

17.04.2018 Kjetil Rydland

Lagkaptein Marion Træet og Siren Vik hadde god kontroll på midtbanen. Foto: Kjetil Rydland.  Jenter med vinnarvilje! I det sure regnet tysdag kveld var det Fitjar-jentene som viste både mest vilje og...

Les meir ...
annonse

Ber barna i beretøy og gjer dei trygge!

19.04.2018 Kjetil Rydland

  Gabriel Nedal Kvamen ser ut til å finna seg til rette på ryggen til mor, Solrun Irene Kvamen. Foto: Kjetil Rydland.   Ber barna i beretøy og gjer dei trygge!  I dag møttest...

Les meir ...
annonse