Fredag 26. Mai 2017


Fitjarbu sentral i NM

Fitjarbu Arne Kjelsnes har har via Gålå Høgfjellshotell og Hytter ei sentral rolle i samband med Ski NM som vert arrangert i desse dagar.

Les meir …

Det spirer i fjellet

Det spirer allereie på eit av dei tre forsøksfelta til grunneigarlaget i Fitjarfjellet, og til våren håpar dei på to slåttar her.

Les meir …

Barberkurs

Seks modige mannfolk deltok på barberkurs med Torolf Myklebust i Fitjar såpekokeri denne helga.

Les meir …

Produserer elite-mjølk

To mjølke-produsentar på Fitjar fekk utmerking for levering av elitemjølk i høvesvis 15 og 20 år under produsentlaget si årssamling denne veka.

Les meir …

Sandblåsing på gang

I samband med at Fitjar Mekaniske Verksted har starta på jobben med Skomvær vert det sandblåsing på verkstaden både laurdag 2. februar og truleg nokre dagar neste veke.

Les meir …

Sommarles i år og

25.05.2017 Håkon C

Kristine Thorkildsen og Silje Vågen Torbjørnsen. Sommarles i år og Stord og Fitjar folkebibliotek håper å gjenta suksessen frå i fjor, og inviterer også i år alle barn mellom 6-13 år til...

Les meir ...

Lokalt fiskebåtsamarbeid til meir enn 20…

24.05.2017 Håkon C

Illustrasjon: Salt Ship Design AS Lokalt fiskebåtsamarbeid til meir enn 200 millionar Spennande samarbeid mellom FItjar Mek og Saltship.

Les meir ...

Bønder frå Fitjar til Oslo i bondedemons…

24.05.2017 Kjetil Rydland

Lillian Hovstad i fremste rekkje under bondeopptoget i Oslo i går. Foto: Privat. Bønder frå Fitjar til Oslo i bondedemonstrasjon I går reiste Fitjar-bøndene Lillian Hovstad og Lars J. Rydland til Oslo...

Les meir ...
annonse
annonse

Carfix er namnet

24.05.2017 Håkon C

Alf Helland får servert kake av Frida Almås. Foto: Håkon C. Hartvedt Carfix er namnet Bensinstasjonen på Fitjar heiter ikkje lenger Autoservice eller Mekonomen. No er det Carfix som gjeld.

Les meir ...

Politiet får nye uniformsjakker

24.05.2017 Håkon C

Foto: B.T. Stokke Politiet får nye uniformsjakker Etter 20 års teneste vert politiet sine gamle skinnjakker skifta ut med eit meir funksjonelt og fleksibelt arbeidstøy. - Dei nye jakkene er lett gjenkjennelige...

Les meir ...

Gammaldags gudsteneste i Fitjar!

24.05.2017 Kjetil Rydland

Frå ei tidlegare gammaldags gudsteneste på Fitjar. Foto: Hioldegunn Aadland.  Gammaldags gudsteneste i  Fitjar! Komande sundag blir gudstenesta om lag som for 150 år sidan, skriv Hildegunn Aadland i ei pressemelding.

Les meir ...
annonse


Tapt, men funnen

25.05.2017 Håkon C

Tapt, men funnen Det høyrest ut som ein bibelsk tekst om den bortkomne sonen, men det handlar om ein båt som vart stolen i Årskog, men som no er komen til...

Les meir ...