Laurdag 21. April 2018


Rev frå Fitjar i Stord kulturhus

Brukarvurdering: 1 / 5

Sjerne aktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 

Fitjarjenta Inger Muri Slettebø (15) spelte syngjande og dansande rev i Stord teaterlag si Pinocchio-framsyning i kulturhuset på Stord.

Teaterstykket om den levande tredokka Pinocchio er skrive av Runar Borge og baserer seg på boka til Carlo Collodi. Framsyninga, som vart satt opp av Stord teaterlag si barne- og ungdomsgruppe, gjekk for fullt hus heile fire gongar i februar.

Dette var den fjerde teaterframsyninga 15 år gamle Inger Murid Slettebø frå Fitjar var med på. Inger, som går i 10. klasse ved Rimbareid skule, er den einaste frå Fitjar i teatergruppa på Stord. Ho stortrivs på scenen og var denne gongen ein flott, listig og slu rev som saman med dei andre revane og kattane lurde pengar frå stakkars, godtruande Pinocchio.

På scena får Inger brukt både sine evner som skodespelar, dansar og songar, og alt meistrar ho glimrande! 

Kopi av 20140211 teater HR2

Deler av ensemblet etter siste framsyning. Inger, som rev,  litt til venstre for midten. Foto: Helga Rimmereid

 

 

 

 

 

Ber barna i beretøy og gjer dei trygge!

19.04.2018 Kjetil Rydland

  Gabriel Nedal Kvamen ser ut til å finna seg til rette på ryggen til mor, Solrun Irene Kvamen. Foto: Kjetil Rydland.   Ber barna i beretøy og gjer dei trygge!  I dag møttest...

Les meir ...

Carfix med utleigebil til kundane

19.04.2018 Kjetil Rydland

Så fin er den nye Renault Zoe elbilen til Carfix. Foto: Kjetil Rydland.  Carfix med utleigebil til kundane Carfix på Fitjar kan skilta med ein splitter ny elbil som kundane kan låna...

Les meir ...

Fjord1 med ny nettside

19.04.2018 Kjetil Rydland

MF "Vågsøy" går i sambandet Sandvikvåg-Husavik. Foto: FP-arkiv/KR.  Fjord1 med ny nettside Ferjeselskapet Fjord1 lanserer ny nettside med eit heilt nytt visuelt inntrykk. 

Les meir ...
annonse

Slik blir årets utgåve av Fitjarfestival…

19.04.2018 Harald Johan Sandvik

Slik blir årets utgåve av Fitjarfestivalen Styreleiar Inger Elin Helland orienterte formannskapet i Fitjar om den niande utgåva av Fitjarfestivalen.

Les meir ...

Den nye rådmannen i Fitjar er på plass

18.04.2018 Harald Johan Sandvik

Den nye rådmannen i Fitjar er på plass Olaug Haugen er ny rådmann i Fitjar. Foto: Harald Johan Sandvik Påtroppande rådmann Olaug Haugen var med på sitt første politiske møte i Fitjar...

Les meir ...

Bli med til Kvinnherad på bygdekvinnestr…

18.04.2018 Kjetil Rydland

Bjørg Strømme og bygdekvinnene har mange jern i elden. Foto: FP-arkiv/KR.  Bli med til Kvinnherad på bygdekvinnestreif  Bli med på bygdekvinnestreif i Omvikdalen 28. april, oppmodar Bjørg Strømme i ei pressemelding.

Les meir ...
annonse

Første vigsla for ordføraren

20.04.2018 Kjetil Rydland

Ordførar Wenche Tislevoll med brurparet Malene Løklingholm Leivestad og Morten Bauge Torland. Foto: Kjetil Rydland.   Første vigsla for ordføraren Fredag fekk ordførar Wenche Tislevoll sin elddåp då ho vigde Morten Bauge Torland (31)...

Les meir ...
annonse