Tirsdag 23. Januar 2018


Fire frå Fitjar vidare i UKM

Både Silje, Ingrid, Morten og Tor Håkon gjekk vidare til fylkesmønstringa under Ungdomens kulturmønstring i Stord kulturhus i ettermiddag.

Silje Rydland og Ingrid Skår Bergesen song duett, akkompagnert av Silje på piano. Dei framførde popsongen Say something. Som alltid stødig framført av to stemmer som kler kvarandre godt.

Tor Håkon Aarbø, som med sine 11 år var ein av dei yngste deltakarane, framførde det klassise Bethoven-stykket Til Elise. Tor Håkon har spelt piano i 4 1/2 år og framførde den lange versjon av Til Elise, flott og sikkert.

Morten Korsvik, som leia kulturmønstringa saman med Torstein Træet, deltok i mønstringa som konferansier, og fekk billett til fylkesmønstringa i Bergen etter den jobben.

I tillegg deltok Stina Vik og Emilie Helland med svært fine kunstverk, som me og gjerne skulle sett vidare i mønstringa. Stina stilte med eit flott måleri med namnet Steinrøys og Emilie deltok med eit tilsvarande måleri kalla Steinmur, i tillegg til to bilete "Frå kull til acryl" som var same motiv teikna med kol og malt med acryl-maling.

Kulturssjef i Fitjar Bente Bjelland seier seg godt nøgd med arrangementet som gjekk fint og problemfritt, og skryt av Fitjar ungdomsråd som gjorde ein strålande innsats på arrangørsida.

VM-bronse til Onar

22.01.2018 Kjetil Rydland

Brørne Harald og Onar Westerheim på skeisebanen i Baselga. Foto: Privat.  VM-bronse til Onar Westerheim-brørne Onar og Harald Westerheim gjorde ein sterk innsats under skeise-VM for veteranar i Italia, og Onar sikra...

Les meir ...

Meiner ølbryggeriet på Fitjar bryt forbo…

22.01.2018 Jonas Sætre

Meiner ølbryggeriet på Fitjar bryt forbodet mot alkoholreklame Fitjar kommune meiner ølbryggeriet En Liten Øl publiserer ulovleg alkoholreklame på Facebook.

Les meir ...

Marius Pedersen vann Norna-lekene på kna…

22.01.2018 Kjetil Rydland

Marius Pedersen, friidrettsgut i rivande utvikling, vann Norna-lekene suverent. Foto: FP-arkiv/Kjetil Rydland. Marius Pedersen vann Norna-lekene på knalltid! Under Norna-lekene i Åsane i helga vann Marius Pedersen både lengde og 60 meter...

Les meir ...
annonse

Ailin årets bilcrossutøvar i NMK Vikedal

22.01.2018 Kjetil Rydland

Ailin Vik med premien for årets bilcrossutøvar i NMK Vikedal 2017. Foto: Ole Vidar Helland, Fitjar Racing Team.  Ailin årets bilcrossutøvar i NMK Vikedal Under årsmøtet til NMK Vikedal i helga blei...

Les meir ...

Full fest med Vassendgutane

21.01.2018 Kjetil Rydland

Vokalist og bassgitarist Sindre Aam var i storform på Fitjar i går kveld. Foto: Kjetil Rydland.  Full fest med Vassendgutane Vassendgutane var i storform i går kveld og trekte heile 750 festglade...

Les meir ...

Temakveld med Bente Bratlund

21.01.2018 Kjetil Rydland

Bente Bratlund kjem til Fitjar.  Temakveld med Bente Bratlund Førstkomande torsdag er det temakveld i kyrkja igjen, og denne gongen kan Eli Simonsen ønskja velkomen til eit møte med forfattaren Bente Bratlund frå...

Les meir ...
annonse

Feirar 70-årsdagen med konsert

23.01.2018 Kjetil Rydland

Herman Inge Aadland, ein sprek 70-åring. Foto: Privat. Feirar 70-årsdagen med konsert Gamlepresten i Fitjar, Herman Inge Aadland, inviterer til open bursdagskonsert i Fitjar kyrkje laurdag 27. januar kl. 14.00. 

Les meir ...