Tirsdag 16. Januar 2018


Musikk- og adventsglede

Babysong og småbarnstreff avslutta semesteret med juletonar, adventssamling, diplomutdeling og juleverkstad på Fitjar bedehus onsdag 11. desember.

12 babyar har saman med mor/far delteke på babysongkurs denne hausten. Det har vore ein blid og positiv gjeng som har kost seg med musikk, barnesongar, regler og fellesskap med kvarandre. Eit av høgdepunkta for dei små har vore songen Her sit me no og ror, der babyane har fått ligga under eit blått gjennomsiktig tøystykke som foreldra har laga spennande bølgjer med samstundes som dei har sunge songen. Den 8. og siste samlinga dette semesteret vart avslutta med diplomutdeling til dei unge kursdeltakarane.

Småbarnstreff hadde si eiga semesteravslutting med adventssamling med song, lystenning og juleforteljing same dag.

Etter at kvar gruppe var ferdig med si samling var det felles nistemåltid, før alle var klar for juleverkstadaktivitetar. Det vart laga kort med fot- og håndtrykk, adventsappelsiner og lyslykter og det vart pynta fyrstikkøskjer. Ei fin, roleg førjulssamling for små og store.

Småbarnstreff, og nytt babysongkurs, startar opp att etter jul onsdag 8. januar. 

Astrid, Hildegunn og Helga vil retta ei stor takk til dei kjekke kjøkkendamene som har hjelpt til på samlingane denne hausten: Gerd Træet, Inger C. Fitjar og Guro Tveit !

 

 

 

 

 

 

 

 

Babysong og småbarnstreff avslutta semesteret med juletonar, adventssamling, diplomutdeling og juleverkstad på Fitjar bedehus onsdag 11. desember.

Fitjar kino klar for premiere!

14.01.2018 Kjetil Rydland

Den nye maskinen er på det nærmaste klar til å visa film i Fitjar kultur- og idrettsbygg. Foto: Kjetil Rydland.  Fitjar kino klar for premiere! Ole Bergesen ved Fitjar kultur- og idrettsbygg fortel...

Les meir ...

Badesesongen i full gang

14.01.2018 Kjetil Rydland

Ikkje akkurat Syden, men Leander Træet slappar av i bassenget. Foto: Kjetil Rydland.  Badesesongen i full gang Bassenget på Rimbareid skule er ope for ålmenta kvar måndag, bortsett frå i skuleferiane. 

Les meir ...

Zumbafeberen herjar igjen!

14.01.2018 Kjetil Rydland

Spreke damer på zumbamaraton i Fitjar kultur- og idrettsbygg. Foto: Trude Strand. Zumbafeberen herjar igjen! I dag har over 30 spreke damer gjennomført ein tre timars zumbamaraton, den første i på Fitjar...

Les meir ...
annonse
annonse

Vipe på Fitjar i dag!

13.01.2018 Kjetil Rydland

Vipa er ein flott fugl. Foto: FP-arkiv/KR.  Vipe på Fitjar i dag! I dag fekk Fitjarposten årets første melding om at det er observert vipe på Fitjar.

Les meir ...

Handballjubel

13.01.2018 Kjetil Rydland

  Jentelaget til Fitjar jublar etter siger over Sotra Foldnes 2. Foto: Kjetil Rydland.  Handballjubel  Fitjar IL var vertskap for eit solid knippe handballag i dag, og dei som ikkje kom seg ut i det...

Les meir ...

Vassendgutane klare for årets storkonser…

12.01.2018 Jonas Sætre

Vassendgutane klare for årets storkonsert på Fitjar Førre gong Vassendgutane vitja Fitjar møtte heile 800 opp til konsert. Det svarar til over ein fjerdedel av alle innbyggjarane i kommunen.

Les meir ...
annonse