Laurdag 24. Mars 2018


Musikk- og adventsglede

Babysong og småbarnstreff avslutta semesteret med juletonar, adventssamling, diplomutdeling og juleverkstad på Fitjar bedehus onsdag 11. desember.

12 babyar har saman med mor/far delteke på babysongkurs denne hausten. Det har vore ein blid og positiv gjeng som har kost seg med musikk, barnesongar, regler og fellesskap med kvarandre. Eit av høgdepunkta for dei små har vore songen Her sit me no og ror, der babyane har fått ligga under eit blått gjennomsiktig tøystykke som foreldra har laga spennande bølgjer med samstundes som dei har sunge songen. Den 8. og siste samlinga dette semesteret vart avslutta med diplomutdeling til dei unge kursdeltakarane.

Småbarnstreff hadde si eiga semesteravslutting med adventssamling med song, lystenning og juleforteljing same dag.

Etter at kvar gruppe var ferdig med si samling var det felles nistemåltid, før alle var klar for juleverkstadaktivitetar. Det vart laga kort med fot- og håndtrykk, adventsappelsiner og lyslykter og det vart pynta fyrstikkøskjer. Ei fin, roleg førjulssamling for små og store.

Småbarnstreff, og nytt babysongkurs, startar opp att etter jul onsdag 8. januar. 

Astrid, Hildegunn og Helga vil retta ei stor takk til dei kjekke kjøkkendamene som har hjelpt til på samlingane denne hausten: Gerd Træet, Inger C. Fitjar og Guro Tveit !

 

 

 

 

 

 

 

 

Babysong og småbarnstreff avslutta semesteret med juletonar, adventssamling, diplomutdeling og juleverkstad på Fitjar bedehus onsdag 11. desember.

Fitjarrussen med snill og velregissert r…

23.03.2018 Kjetil Rydland

± Anna Thorland og Fitjarrrussen er snart klare for russetida. Foto: Kjetil Rydland. Fitjarrussen med snill og velregissert revy Revyen til Fitjarrussen trekte fullt hus i Kultursalen torsdag kveld, og dei frammøtte hadde...

Les meir ...

Karatefolket feira med kake

22.03.2018 Kjetil Rydland

NM-vinnar Victoria M. Maraas sprettar NM-kaka. Foto: Privat. Karatefolket feira med kake På torsdagens trening fekk karateklubben i Øvrebygda besøk av ordførar Wenche Tislevoll, som var med og feira NM-gullet til Victoria M. Maraas.

Les meir ...

Fitjar kommune blir med i lobbyselskapet…

22.03.2018 Jonas

Fitjar kommune blir med i lobbyselskapet Hordfast AS Formannskapet i Fitjar vedtok i går å kjøpe aksjar selskapet som skal jobbe for raskast mogleg realisering av Hordfast.

Les meir ...
annonse
annonse

TellTursesongen opnar palmesøndag

22.03.2018 Kjetil Rydland

Handfjellssåto kom med på TellTur-programmet i fjor. Foto: FP-arkiv/KR. TellTur-sesongen opnar palmesøndag Tellturkodane for årets sesong er på plass på dei ulike turmåla i Stord og Fitjar, og sesongen opnar søndag 25. mars.

Les meir ...

Bygdekvinnene støttar Jordmorforeningen

22.03.2018 Kjetil Rydland

Bjørg Strømme, nummer tre frå venstre, er leiar i Hordaland Bygdekvinnelag. Foto: FP-arkiv/KR. Bygdekvinnene støttar Jordmorforeningen Hordaland Bygdekvinnelag hadde årsmøte på Stord helga 17--18. mars. Her vedtok dei ein resolusjon om den...

Les meir ...

Vil kjøpe brannbil til 3,2 millionar kro…

22.03.2018 Harald Johan Sandvik

Vil kjøpe brannbil til 3,2 millionar kroner Berre éin interessent, Egenes Brannteknikk AS, leverte tilbod på ny brannbil til Fitjar kommune. Formannskapet tilrår kjøp av brannbilen til 3,2 millionar kroner.

Les meir ...
annonse

Gudstenester i påska

23.03.2018 Kjetil Rydland

 Fitjar kyrkje i påskesol i fjor. Foto: FP-arkiv/KR.  Gudstenester i påska Sjå oversikt over gudstenestene i påska nedanfor.

Les meir ...