Laurdag 23. Juni 2018


Musikk- og adventsglede

Babysong og småbarnstreff avslutta semesteret med juletonar, adventssamling, diplomutdeling og juleverkstad på Fitjar bedehus onsdag 11. desember.

12 babyar har saman med mor/far delteke på babysongkurs denne hausten. Det har vore ein blid og positiv gjeng som har kost seg med musikk, barnesongar, regler og fellesskap med kvarandre. Eit av høgdepunkta for dei små har vore songen Her sit me no og ror, der babyane har fått ligga under eit blått gjennomsiktig tøystykke som foreldra har laga spennande bølgjer med samstundes som dei har sunge songen. Den 8. og siste samlinga dette semesteret vart avslutta med diplomutdeling til dei unge kursdeltakarane.

Småbarnstreff hadde si eiga semesteravslutting med adventssamling med song, lystenning og juleforteljing same dag.

Etter at kvar gruppe var ferdig med si samling var det felles nistemåltid, før alle var klar for juleverkstadaktivitetar. Det vart laga kort med fot- og håndtrykk, adventsappelsiner og lyslykter og det vart pynta fyrstikkøskjer. Ei fin, roleg førjulssamling for små og store.

Småbarnstreff, og nytt babysongkurs, startar opp att etter jul onsdag 8. januar. 

Astrid, Hildegunn og Helga vil retta ei stor takk til dei kjekke kjøkkendamene som har hjelpt til på samlingane denne hausten: Gerd Træet, Inger C. Fitjar og Guro Tveit !

 

 

 

 

 

 

 

 

Babysong og småbarnstreff avslutta semesteret med juletonar, adventssamling, diplomutdeling og juleverkstad på Fitjar bedehus onsdag 11. desember.

Hatlevikbasaren

22.06.2018 Kjetil Rydland

Mykje folk og god stemning på Hatlevikbasaren. Foto: FP-arkiv/HCH.  Hatlevikbasaren Søndag 7. juli er det igjen klart for den tradisjonsrike Hatlevikbasaren.

Les meir ...

Høyr NM-programmet til Fitjar Skulekorps…

22.06.2018 Kjetil Rydland

Fitjar Skulekorps i toppform til NM  Høyr NM-programmet til Fitjar Skulekorps! Fitjar Skulekorps inviterer til før-NM-konsert i Fitjar kultur- og idrettsbygg onsdag i neste veke. 

Les meir ...

A-laget slo Halsnøy / Trio 2!

21.06.2018 Kjetil Rydland

Daniel Skarpnes blei dagens mann i kampen mot Halsnøy / Trio 2 med to scoringar. Foto: FP-arkiv/KR. A-laget slo Halsnøy / Trio 2! Torsdag kveld sikra A-laget til Fitjar seg tre viktige...

Les meir ...
annonse
annonse

- Ikkje snakk ned kommunen vår!

21.06.2018 Harald Johan Sandvik

– Ikkje snakk ned kommunen vår! Rådmann Olaug Haugen og økonomisjef Trond Salmo informerer, Foto: Harald Johan Sandvik Snakk ikkje ned kommunen og den økonomisk situasjonen! Det var bodskapet frå kommunestyret i...

Les meir ...

Betelskipet tilbake til Fitjar

21.06.2018 Håkon C

Betelskipet tilbake til Fitjar   Betelskipet «Elieser 6» kjem tilbake til Fitjar på fredag, legg til ved Meierikaien og har kveldsmøte om bord.

Les meir ...

Fitjar har det dyraste byggesaksgebyret …

20.06.2018 Jonas Sætre

Fitjar har det dyraste byggesaksgebyret i Hordaland Medan Granvin kommune tek 4610 kroner i byggesaksgebyr, tek Fitjar komune heile 28.000 kroner for å gjere den same jobben.

Les meir ...
annonse

Samferdselsminister Solvik-Olsen til Fit…

22.06.2018 Kjetil Rydland

Samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen er venta til Sveiseneset torsdag i neste veke. Foto: Samferdselsdepartementet. Samferdselsminister Solvik-Olsen til Fitjar Mek. Fitjar Mekaniske Verksted får besøk av samferdselsminister Ketil Solvik Olsen før han avsluttar ei...

Les meir ...
annonse