Laurdag 21. April 2018


Bøker og graut

Boksal og servering av graut var ramma rundt den koslege familiesamlinga som fann stad på Osternes bedehus laurdag ettermiddag.

Dogga vindaugssruter på bedehuset i Osterneset vitna om varm mat og godt med folk innanfor. 

I tillegg til at SunnBok hadde stand med sal av bøker, musikk, filmar, kalendrar og litt pynteting, var det allsong, fløytespel, servering av graut, kaffi og kjeks og god tid til drøs rundt borda i møtesalen.

Omkring 30 stykke nytte godt av fellesskapet og serveringa og mange hadde planer om å gjera unna ein del av julehandelen denne laurdagen. Snittalderen var forholdsvis høg til familiesamling å vera, men det vart sagt at fleire barnefamiliar hadde vore innom tidlegare år.

Dette var tredje året det vart invitert til ei slik samling på Osternes bedehus, like før advent. Og dei gode erfaringane tilseier at dette er ein ny tradisjon som har kome for å bli. 

- Det er kjekt når butikken kjem hit til oss, sa fleire av dei eg snakka med som stod klar med "setlabokjo" for å kjøpa ei god bok, eller to eller tre,  i julegåve.

 

 

Carfix med utleigebil til kundane

19.04.2018 Kjetil Rydland

Så fin er den nye Renault Zoe elbilen til Carfix. Foto: Kjetil Rydland.  Carfix med utleigebil til kundane Carfix på Fitjar kan skilta med ein splitter ny elbil som kundane kan låna...

Les meir ...

Fjord1 med ny nettside

19.04.2018 Kjetil Rydland

MF "Vågsøy" går i sambandet Sandvikvåg-Husavik. Foto: FP-arkiv/KR.  Fjord1 med ny nettside Ferjeselskapet Fjord1 lanserer ny nettside med eit heilt nytt visuelt inntrykk. 

Les meir ...

Slik blir årets utgåve av Fitjarfestival…

19.04.2018 Harald Johan Sandvik

Slik blir årets utgåve av Fitjarfestivalen Styreleiar Inger Elin Helland orienterte formannskapet i Fitjar om den niande utgåva av Fitjarfestivalen.

Les meir ...
annonse

Den nye rådmannen i Fitjar er på plass

18.04.2018 Harald Johan Sandvik

Den nye rådmannen i Fitjar er på plass Olaug Haugen er ny rådmann i Fitjar. Foto: Harald Johan Sandvik Påtroppande rådmann Olaug Haugen var med på sitt første politiske møte i Fitjar...

Les meir ...

Bli med til Kvinnherad på bygdekvinnestr…

18.04.2018 Kjetil Rydland

Bjørg Strømme og bygdekvinnene har mange jern i elden. Foto: FP-arkiv/KR.  Bli med til Kvinnherad på bygdekvinnestreif  Bli med på bygdekvinnestreif i Omvikdalen 28. april, oppmodar Bjørg Strømme i ei pressemelding.

Les meir ...

Jenter med vinnarvilje!

17.04.2018 Kjetil Rydland

Lagkaptein Marion Træet og Siren Vik hadde god kontroll på midtbanen. Foto: Kjetil Rydland.  Jenter med vinnarvilje! I det sure regnet tysdag kveld var det Fitjar-jentene som viste både mest vilje og...

Les meir ...
annonse

Ber barna i beretøy og gjer dei trygge!

19.04.2018 Kjetil Rydland

  Gabriel Nedal Kvamen ser ut til å finna seg til rette på ryggen til mor, Solrun Irene Kvamen. Foto: Kjetil Rydland.   Ber barna i beretøy og gjer dei trygge!  I dag møttest...

Les meir ...
annonse