Tirsdag 16. Januar 2018


Tomlane opp for Ørjan

I-Me er imponerte, og trur at Ørjan kan bli blant dei fem beste, og kanskje gå heilt til topps. Det seier brørne til Ørjan, Espen (19) og Andrè (16).

Espen er som Ørjan, ein svært dyktig songar. Han går for tida på Rauma folkehøgskole, og gav nyleg ut ein inter-CD saman med vener på folkehøgskolen. Ein produksjon der han både syng og spelar gitar. Mellom anna finn me ein utruleg fin versjon av ”More than words” på denne skiva, der Espen syng både første og andre vocal.

-No unner han broren all suksessen i Idol. -Eg har alltid visst at han var god til å syngja, og at dersom han berre kom seg til å melda seg på, ville han gjera det bra i Idol, seier han og kan fortelja at Ørjan og han ofte har sete seg spontant ned og sunge saman på heimebasis. Men under opninga av det nye Kulturbygget i Fitjar i september, kan det vera at ein får høyra dei syngja i lag, saman med bandet til Espen ”FenderBender” - om planane går i orden.

- Kjem du og til å melda deg på Idol ?

- Nei, eg er redd eg er litt for pysete til det, smiler han.
Nokon særleg trong for å framheva seg sjølv, har dei ikkje nokon av desse gutane.

Andrè opplever at Ørjan mest har gjort det umogelege, og er utruleg stolt av eldstebroren.

-Eg hadde aldri trudd at han hadde kome så langt, men no trur eg at han vinn, smiler han, og gler seg til Ørjan kjem heimom. Den gode stemma har han òg arva, men akkurat no er han midt i stemmeskiftet.

Fitjar kino klar for premiere!

14.01.2018 Kjetil Rydland

Den nye maskinen er på det nærmaste klar til å visa film i Fitjar kultur- og idrettsbygg. Foto: Kjetil Rydland.  Fitjar kino klar for premiere! Ole Bergesen ved Fitjar kultur- og idrettsbygg fortel...

Les meir ...

Badesesongen i full gang

14.01.2018 Kjetil Rydland

Ikkje akkurat Syden, men Leander Træet slappar av i bassenget. Foto: Kjetil Rydland.  Badesesongen i full gang Bassenget på Rimbareid skule er ope for ålmenta kvar måndag, bortsett frå i skuleferiane. 

Les meir ...

Zumbafeberen herjar igjen!

14.01.2018 Kjetil Rydland

Spreke damer på zumbamaraton i Fitjar kultur- og idrettsbygg. Foto: Trude Strand. Zumbafeberen herjar igjen! I dag har over 30 spreke damer gjennomført ein tre timars zumbamaraton, den første i på Fitjar...

Les meir ...
annonse
annonse

Vipe på Fitjar i dag!

13.01.2018 Kjetil Rydland

Vipa er ein flott fugl. Foto: FP-arkiv/KR.  Vipe på Fitjar i dag! I dag fekk Fitjarposten årets første melding om at det er observert vipe på Fitjar.

Les meir ...

Handballjubel

13.01.2018 Kjetil Rydland

  Jentelaget til Fitjar jublar etter siger over Sotra Foldnes 2. Foto: Kjetil Rydland.  Handballjubel  Fitjar IL var vertskap for eit solid knippe handballag i dag, og dei som ikkje kom seg ut i det...

Les meir ...

Vassendgutane klare for årets storkonser…

12.01.2018 Jonas Sætre

Vassendgutane klare for årets storkonsert på Fitjar Førre gong Vassendgutane vitja Fitjar møtte heile 800 opp til konsert. Det svarar til over ein fjerdedel av alle innbyggjarane i kommunen.

Les meir ...
annonse