Laurdag 23. Juni 2018


Tomlane opp for Ørjan

I-Me er imponerte, og trur at Ørjan kan bli blant dei fem beste, og kanskje gå heilt til topps. Det seier brørne til Ørjan, Espen (19) og Andrè (16).

Espen er som Ørjan, ein svært dyktig songar. Han går for tida på Rauma folkehøgskole, og gav nyleg ut ein inter-CD saman med vener på folkehøgskolen. Ein produksjon der han både syng og spelar gitar. Mellom anna finn me ein utruleg fin versjon av ”More than words” på denne skiva, der Espen syng både første og andre vocal.

-No unner han broren all suksessen i Idol. -Eg har alltid visst at han var god til å syngja, og at dersom han berre kom seg til å melda seg på, ville han gjera det bra i Idol, seier han og kan fortelja at Ørjan og han ofte har sete seg spontant ned og sunge saman på heimebasis. Men under opninga av det nye Kulturbygget i Fitjar i september, kan det vera at ein får høyra dei syngja i lag, saman med bandet til Espen ”FenderBender” - om planane går i orden.

- Kjem du og til å melda deg på Idol ?

- Nei, eg er redd eg er litt for pysete til det, smiler han.
Nokon særleg trong for å framheva seg sjølv, har dei ikkje nokon av desse gutane.

Andrè opplever at Ørjan mest har gjort det umogelege, og er utruleg stolt av eldstebroren.

-Eg hadde aldri trudd at han hadde kome så langt, men no trur eg at han vinn, smiler han, og gler seg til Ørjan kjem heimom. Den gode stemma har han òg arva, men akkurat no er han midt i stemmeskiftet.

Hatlevikbasaren

22.06.2018 Kjetil Rydland

Mykje folk og god stemning på Hatlevikbasaren. Foto: FP-arkiv/HCH.  Hatlevikbasaren Søndag 7. juli er det igjen klart for den tradisjonsrike Hatlevikbasaren.

Les meir ...

Høyr NM-programmet til Fitjar Skulekorps…

22.06.2018 Kjetil Rydland

Fitjar Skulekorps i toppform til NM  Høyr NM-programmet til Fitjar Skulekorps! Fitjar Skulekorps inviterer til før-NM-konsert i Fitjar kultur- og idrettsbygg onsdag i neste veke. 

Les meir ...

A-laget slo Halsnøy / Trio 2!

21.06.2018 Kjetil Rydland

Daniel Skarpnes blei dagens mann i kampen mot Halsnøy / Trio 2 med to scoringar. Foto: FP-arkiv/KR. A-laget slo Halsnøy / Trio 2! Torsdag kveld sikra A-laget til Fitjar seg tre viktige...

Les meir ...
annonse
annonse

- Ikkje snakk ned kommunen vår!

21.06.2018 Harald Johan Sandvik

– Ikkje snakk ned kommunen vår! Rådmann Olaug Haugen og økonomisjef Trond Salmo informerer, Foto: Harald Johan Sandvik Snakk ikkje ned kommunen og den økonomisk situasjonen! Det var bodskapet frå kommunestyret i...

Les meir ...

Betelskipet tilbake til Fitjar

21.06.2018 Håkon C

Betelskipet tilbake til Fitjar   Betelskipet «Elieser 6» kjem tilbake til Fitjar på fredag, legg til ved Meierikaien og har kveldsmøte om bord.

Les meir ...

Fitjar har det dyraste byggesaksgebyret …

20.06.2018 Jonas Sætre

Fitjar har det dyraste byggesaksgebyret i Hordaland Medan Granvin kommune tek 4610 kroner i byggesaksgebyr, tek Fitjar komune heile 28.000 kroner for å gjere den same jobben.

Les meir ...
annonse

Samferdselsminister Solvik-Olsen til Fit…

22.06.2018 Kjetil Rydland

Samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen er venta til Sveiseneset torsdag i neste veke. Foto: Samferdselsdepartementet. Samferdselsminister Solvik-Olsen til Fitjar Mek. Fitjar Mekaniske Verksted får besøk av samferdselsminister Ketil Solvik Olsen før han avsluttar ei...

Les meir ...
annonse