Tirsdag 16. Januar 2018


Tre gull og eitt sølv til Tone Brakedal

Tone var einaste Fitjar-deltakar på Pingvinleikane no i helga i innandørshallen på Leikvang i Åsane. Ikkje desto mindre beit ho frå seg som vanleg, og nesten meir enn det også.

På 60 m hekk i dag presterte ho 9,76. Dette er den nest beste tida i landet i hennar klasse, og er pers med over tre tidelar. Ho vann sjølvsagt løpet!

I går vann ho også 60 m og lengde med tilløp med høvesvis 8,23 og 4,81, begge resultata tett oppunder persar sett tidlegare i år. 60 m avgjorde ho til sin fordel ein tidel framføre sin argaste konkurrent her på Vestlandet, Live H. Hilton. Lengde vart vunne med nærare ein halv meters margin!

I den siste øvinga i dag, høgde, måtte ho "ta til takke med" 2.-plass med 1,40 m. Dette er identisk med årsbeste, men 5 cm bak pers.

Fitjar kino klar for premiere!

14.01.2018 Kjetil Rydland

Den nye maskinen er på det nærmaste klar til å visa film i Fitjar kultur- og idrettsbygg. Foto: Kjetil Rydland.  Fitjar kino klar for premiere! Ole Bergesen ved Fitjar kultur- og idrettsbygg fortel...

Les meir ...

Badesesongen i full gang

14.01.2018 Kjetil Rydland

Ikkje akkurat Syden, men Leander Træet slappar av i bassenget. Foto: Kjetil Rydland.  Badesesongen i full gang Bassenget på Rimbareid skule er ope for ålmenta kvar måndag, bortsett frå i skuleferiane. 

Les meir ...

Zumbafeberen herjar igjen!

14.01.2018 Kjetil Rydland

Spreke damer på zumbamaraton i Fitjar kultur- og idrettsbygg. Foto: Trude Strand. Zumbafeberen herjar igjen! I dag har over 30 spreke damer gjennomført ein tre timars zumbamaraton, den første i på Fitjar...

Les meir ...
annonse
annonse

Vipe på Fitjar i dag!

13.01.2018 Kjetil Rydland

Vipa er ein flott fugl. Foto: FP-arkiv/KR.  Vipe på Fitjar i dag! I dag fekk Fitjarposten årets første melding om at det er observert vipe på Fitjar.

Les meir ...

Handballjubel

13.01.2018 Kjetil Rydland

  Jentelaget til Fitjar jublar etter siger over Sotra Foldnes 2. Foto: Kjetil Rydland.  Handballjubel  Fitjar IL var vertskap for eit solid knippe handballag i dag, og dei som ikkje kom seg ut i det...

Les meir ...

Vassendgutane klare for årets storkonser…

12.01.2018 Jonas Sætre

Vassendgutane klare for årets storkonsert på Fitjar Førre gong Vassendgutane vitja Fitjar møtte heile 800 opp til konsert. Det svarar til over ein fjerdedel av alle innbyggjarane i kommunen.

Les meir ...
annonse