Laurdag 21. April 2018


Fitjargutar på pallen i VM

Vestlandsmeisterskapen i badminton på Fitjar var eit vellukka arrangement. Mange lokale spelarar fekk prøvd seg og nokre av desse gjorde det og svært godt.

Klubbkameratane Marcus Buch Isaksen og Ruben Træet møttes i finalen i klassen U15B. Det vart ein spennande og jamn finale der det måtte spelast tre sett for å kåra ein vinnar. Første sett vart vunne av Ruben, andre sett av Marcus, og med liten margin vann Ruben siste sett og kom med det øvst på sigerspallen, med Marcus som ein god nummer to.

Andre fitjarspelarar som utmerka seg særleg var den erfarne spelaren Kjetil Ragde som kom på ein delt tredjeplass i klassen Senior B, etter å ha røke ut i semifinalen mot Magnus Haaland frå BSI. Kjetil spelte og dobbel med ein ukjend makker frå BSI (Anders Nielsen). Dei fann speletonen etter kvart og vann to av tre innleiande kampar, men det var likevel ikkje nok til å gå vidare.

Alle fitjarspelarane deltok i dobbel i tillegg til singel, og alle erfarde at dobbel var mykje vanskelegare og at dette er noko dei må trena meir på. Dei som fekk det aller best til var Adrian Torvund og Thomas Korneliussen som vann begge sine dobbel-kampar om søndagen, men med eit tap frå laurdagen og andre i pulja gjorde det endå betre kom dei ikkje til finalen. 

Når konkurransane tilspissa seg vart språket tøffare i dei eldste klassane, og poeng til motstandarane vart ofte kalla uflaks. Fitjarspelarane gjekk stillare i dørene og tok poengnederlag som teikn på at det går an å bli betre og det einaste som hjelper er meir trening, og det er dei meir enn klar for. 

Kampoppsett med fullstendig resultatliste kan ein sjå på badmintonforbundet sine sider her

Les og gjerne artikkelen om den første dagen i vestlandsmeisterskapen her.

Ber barna i beretøy og gjer dei trygge!

19.04.2018 Kjetil Rydland

  Gabriel Nedal Kvamen ser ut til å finna seg til rette på ryggen til mor, Solrun Irene Kvamen. Foto: Kjetil Rydland.   Ber barna i beretøy og gjer dei trygge!  I dag møttest...

Les meir ...

Carfix med utleigebil til kundane

19.04.2018 Kjetil Rydland

Så fin er den nye Renault Zoe elbilen til Carfix. Foto: Kjetil Rydland.  Carfix med utleigebil til kundane Carfix på Fitjar kan skilta med ein splitter ny elbil som kundane kan låna...

Les meir ...

Fjord1 med ny nettside

19.04.2018 Kjetil Rydland

MF "Vågsøy" går i sambandet Sandvikvåg-Husavik. Foto: FP-arkiv/KR.  Fjord1 med ny nettside Ferjeselskapet Fjord1 lanserer ny nettside med eit heilt nytt visuelt inntrykk. 

Les meir ...
annonse

Slik blir årets utgåve av Fitjarfestival…

19.04.2018 Harald Johan Sandvik

Slik blir årets utgåve av Fitjarfestivalen Styreleiar Inger Elin Helland orienterte formannskapet i Fitjar om den niande utgåva av Fitjarfestivalen.

Les meir ...

Den nye rådmannen i Fitjar er på plass

18.04.2018 Harald Johan Sandvik

Den nye rådmannen i Fitjar er på plass Olaug Haugen er ny rådmann i Fitjar. Foto: Harald Johan Sandvik Påtroppande rådmann Olaug Haugen var med på sitt første politiske møte i Fitjar...

Les meir ...

Bli med til Kvinnherad på bygdekvinnestr…

18.04.2018 Kjetil Rydland

Bjørg Strømme og bygdekvinnene har mange jern i elden. Foto: FP-arkiv/KR.  Bli med til Kvinnherad på bygdekvinnestreif  Bli med på bygdekvinnestreif i Omvikdalen 28. april, oppmodar Bjørg Strømme i ei pressemelding.

Les meir ...
annonse

Første vigsla for ordføraren

20.04.2018 Kjetil Rydland

Ordførar Wenche Tislevoll med brurparet Malene Løklingholm Leivestad og Morten Bauge Torland. Foto: Kjetil Rydland.   Første vigsla for ordføraren Fredag fekk ordførar Wenche Tislevoll sin elddåp då ho vigde Morten Bauge Torland (31)...

Les meir ...
annonse