Laurdag 21. April 2018


Vann overlegent

Under verdscupen i USA torsdag gjekk Mariann Vestbøstad Marthinsen nok ein gong inn til gull på 12 kilometer pigging.

Norges skiforbund har teke ut fem funksjonshemma utøvarar til verdscuprenna i langrenn i USA. Dette er den andre verdscuprunden og går føre seg i Wisconsin og Minnesota.

Mariann Vestbøstad Marthinsen frå Fitjar, no heimehøyrande i Loddefjord, er den einaste norske kvinnelege utøvaren i cupen. Mariann opna konkurransen med overlegen siger i 12 kilometer klassisk. Ho kom i mål nærare 3,3 minutt før sin argaste konkurrent, Francesca Porellato frå Italia, og innkasserte med det 100 verdscup-poeng.

Førstkomande måndag skal den utruleg spreke dama frå Fitjar ut i konkurranse-sporet igjen, då på 5 kilometer fri. Seinare står sprint for tur. Me gratulerer Mariann med sigeren og ynskjer ho lukke til i dei neste løpa!

Du kan sjå bilete frå verdscup og lesa meir om den norske deltakinga på skiforbundet si heimeside her.

Carfix med utleigebil til kundane

19.04.2018 Kjetil Rydland

Så fin er den nye Renault Zoe elbilen til Carfix. Foto: Kjetil Rydland.  Carfix med utleigebil til kundane Carfix på Fitjar kan skilta med ein splitter ny elbil som kundane kan låna...

Les meir ...

Fjord1 med ny nettside

19.04.2018 Kjetil Rydland

MF "Vågsøy" går i sambandet Sandvikvåg-Husavik. Foto: FP-arkiv/KR.  Fjord1 med ny nettside Ferjeselskapet Fjord1 lanserer ny nettside med eit heilt nytt visuelt inntrykk. 

Les meir ...

Slik blir årets utgåve av Fitjarfestival…

19.04.2018 Harald Johan Sandvik

Slik blir årets utgåve av Fitjarfestivalen Styreleiar Inger Elin Helland orienterte formannskapet i Fitjar om den niande utgåva av Fitjarfestivalen.

Les meir ...
annonse

Den nye rådmannen i Fitjar er på plass

18.04.2018 Harald Johan Sandvik

Den nye rådmannen i Fitjar er på plass Olaug Haugen er ny rådmann i Fitjar. Foto: Harald Johan Sandvik Påtroppande rådmann Olaug Haugen var med på sitt første politiske møte i Fitjar...

Les meir ...

Bli med til Kvinnherad på bygdekvinnestr…

18.04.2018 Kjetil Rydland

Bjørg Strømme og bygdekvinnene har mange jern i elden. Foto: FP-arkiv/KR.  Bli med til Kvinnherad på bygdekvinnestreif  Bli med på bygdekvinnestreif i Omvikdalen 28. april, oppmodar Bjørg Strømme i ei pressemelding.

Les meir ...

Jenter med vinnarvilje!

17.04.2018 Kjetil Rydland

Lagkaptein Marion Træet og Siren Vik hadde god kontroll på midtbanen. Foto: Kjetil Rydland.  Jenter med vinnarvilje! I det sure regnet tysdag kveld var det Fitjar-jentene som viste både mest vilje og...

Les meir ...
annonse

Ber barna i beretøy og gjer dei trygge!

19.04.2018 Kjetil Rydland

  Gabriel Nedal Kvamen ser ut til å finna seg til rette på ryggen til mor, Solrun Irene Kvamen. Foto: Kjetil Rydland.   Ber barna i beretøy og gjer dei trygge!  I dag møttest...

Les meir ...
annonse