Laurdag 23. Juni 2018


Pokaldryss i klubbhuset

Friidrettsgruppa avslutta ein god sesong med lokalt treningsstemne, pizza og pokalutdeling tysdag kveld.

Etter å ha testa eigne prestasjonar i lengde utan tilløp, kule, 40 meter, 60 meter hekk, 200 meter og høgde, velta gjengen med vel 20 friidrettsungdomar i alderen 4.-9. klasse inn dørene til klubbhuset. Der fekk dei servert rykande varm pizza, pølser i brød og brus. Humøret og stemninga var på topp og maten gjekk ned på høgkant.

Etterpå var det premieutdeling, etter tyrvingpoeng. Kvar enkelt sine prestasjonar var blitt omrekna til tyrvingpoeng, slik at ein fekk poeng etter alder og grein og slik kunne konkurrera på lik linje med alle saman uavhengig av alder. Det vart delt ut pokalar for 1., 2. og 3. plass i hopp, kast og løp for begge kjønn, og i tillegg fekk alle som ikkje nådde så høgt opp i nokon av greinene, deltakarpokal i sølv-valør. Alle resultatlister syner at heile denne gjengen har levert gode friidrettsprestasjonar, sjølv om ikkje alle kom til topps på resultatlista, og kvar og ein var vel verd den pokalen dei fekk utdelt. Premieringa var eit høgdepunkt for mange, og pokalgleda må seiast å vera like stor som idrettsgleda hos denne gjengen. Den største premien er likevel den gode fysiske forma dei har fått av å gå på trening og å vera aktive, men det merkar dei først når dei samanliknar seg med andre som ikkje har denne interessa.

Dette var årets siste vanlege trening ute. Det vert likevel ei uhøgtideleg trening neste tysdag i idrettsparken, for dei som ynskjer det, før det vert innetreningar i idrettshallen etter haustferien. Først innetrening vert då tysdag 18. oktober kl. 17.00, fortel Rolf Vik, som er ein av leiarane i Friidrettsgruppa.

Dei som ynskjer meir detaljar om prestasjonane til dei unge friidrettsutøvarane eller å få informasjon om treningstider med meir, kan besøkja friidrettsgruppa sin blogg her.

 

Hatlevikbasaren

22.06.2018 Kjetil Rydland

Mykje folk og god stemning på Hatlevikbasaren. Foto: FP-arkiv/HCH.  Hatlevikbasaren Søndag 7. juli er det igjen klart for den tradisjonsrike Hatlevikbasaren.

Les meir ...

Høyr NM-programmet til Fitjar Skulekorps…

22.06.2018 Kjetil Rydland

Fitjar Skulekorps i toppform til NM  Høyr NM-programmet til Fitjar Skulekorps! Fitjar Skulekorps inviterer til før-NM-konsert i Fitjar kultur- og idrettsbygg onsdag i neste veke. 

Les meir ...

A-laget slo Halsnøy / Trio 2!

21.06.2018 Kjetil Rydland

Daniel Skarpnes blei dagens mann i kampen mot Halsnøy / Trio 2 med to scoringar. Foto: FP-arkiv/KR. A-laget slo Halsnøy / Trio 2! Torsdag kveld sikra A-laget til Fitjar seg tre viktige...

Les meir ...
annonse
annonse

- Ikkje snakk ned kommunen vår!

21.06.2018 Harald Johan Sandvik

– Ikkje snakk ned kommunen vår! Rådmann Olaug Haugen og økonomisjef Trond Salmo informerer, Foto: Harald Johan Sandvik Snakk ikkje ned kommunen og den økonomisk situasjonen! Det var bodskapet frå kommunestyret i...

Les meir ...

Betelskipet tilbake til Fitjar

21.06.2018 Håkon C

Betelskipet tilbake til Fitjar   Betelskipet «Elieser 6» kjem tilbake til Fitjar på fredag, legg til ved Meierikaien og har kveldsmøte om bord.

Les meir ...

Fitjar har det dyraste byggesaksgebyret …

20.06.2018 Jonas Sætre

Fitjar har det dyraste byggesaksgebyret i Hordaland Medan Granvin kommune tek 4610 kroner i byggesaksgebyr, tek Fitjar komune heile 28.000 kroner for å gjere den same jobben.

Les meir ...
annonse

Samferdselsminister Solvik-Olsen til Fit…

22.06.2018 Kjetil Rydland

Samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen er venta til Sveiseneset torsdag i neste veke. Foto: Samferdselsdepartementet. Samferdselsminister Solvik-Olsen til Fitjar Mek. Fitjar Mekaniske Verksted får besøk av samferdselsminister Ketil Solvik Olsen før han avsluttar ei...

Les meir ...
annonse