Onsdag 17. Januar 2018


Pokaldryss i klubbhuset

Friidrettsgruppa avslutta ein god sesong med lokalt treningsstemne, pizza og pokalutdeling tysdag kveld.

Etter å ha testa eigne prestasjonar i lengde utan tilløp, kule, 40 meter, 60 meter hekk, 200 meter og høgde, velta gjengen med vel 20 friidrettsungdomar i alderen 4.-9. klasse inn dørene til klubbhuset. Der fekk dei servert rykande varm pizza, pølser i brød og brus. Humøret og stemninga var på topp og maten gjekk ned på høgkant.

Etterpå var det premieutdeling, etter tyrvingpoeng. Kvar enkelt sine prestasjonar var blitt omrekna til tyrvingpoeng, slik at ein fekk poeng etter alder og grein og slik kunne konkurrera på lik linje med alle saman uavhengig av alder. Det vart delt ut pokalar for 1., 2. og 3. plass i hopp, kast og løp for begge kjønn, og i tillegg fekk alle som ikkje nådde så høgt opp i nokon av greinene, deltakarpokal i sølv-valør. Alle resultatlister syner at heile denne gjengen har levert gode friidrettsprestasjonar, sjølv om ikkje alle kom til topps på resultatlista, og kvar og ein var vel verd den pokalen dei fekk utdelt. Premieringa var eit høgdepunkt for mange, og pokalgleda må seiast å vera like stor som idrettsgleda hos denne gjengen. Den største premien er likevel den gode fysiske forma dei har fått av å gå på trening og å vera aktive, men det merkar dei først når dei samanliknar seg med andre som ikkje har denne interessa.

Dette var årets siste vanlege trening ute. Det vert likevel ei uhøgtideleg trening neste tysdag i idrettsparken, for dei som ynskjer det, før det vert innetreningar i idrettshallen etter haustferien. Først innetrening vert då tysdag 18. oktober kl. 17.00, fortel Rolf Vik, som er ein av leiarane i Friidrettsgruppa.

Dei som ynskjer meir detaljar om prestasjonane til dei unge friidrettsutøvarane eller å få informasjon om treningstider med meir, kan besøkja friidrettsgruppa sin blogg her.

 

Kje til Fitjar for å gjera seg feite

15.01.2018 Kjetil Rydland

Kje er initiativrike dyr, som straks gjekk i gang med å gjera seg kjende i den nye heimen sin. Foto: Kjetil Rydland. Kje til Fitjar for å gjera seg feite  For nokre dagar sidan...

Les meir ...

Har ikkje klart å flytte ut frå Smedholm…

15.01.2018 Jonas Sætre

Har ikkje klart å flytte ut frå Smedholmen innan fristen Sjølv om leigeforholdet med Fitjar kommune gjekk ut ved nyttår har dei frivillige endå ikkje rydda ut av den kulturhistoriske eigedomen.

Les meir ...

Fitjar kino klar for premiere!

14.01.2018 Kjetil Rydland

Den nye maskinen er på det nærmaste klar til å visa film i Fitjar kultur- og idrettsbygg. Foto: Kjetil Rydland.  Fitjar kino klar for premiere! Ole Bergesen ved Fitjar kultur- og idrettsbygg fortel...

Les meir ...
annonse
annonse

Badesesongen i full gang

14.01.2018 Kjetil Rydland

Ikkje akkurat Syden, men Leander Træet slappar av i bassenget. Foto: Kjetil Rydland.  Badesesongen i full gang Bassenget på Rimbareid skule er ope for ålmenta kvar måndag, bortsett frå i skuleferiane. 

Les meir ...

Zumbafeberen herjar igjen!

14.01.2018 Kjetil Rydland

Spreke damer på zumbamaraton i Fitjar kultur- og idrettsbygg. Foto: Trude Strand. Zumbafeberen herjar igjen! I dag har over 30 spreke damer gjennomført ein tre timars zumbamaraton, den første i på Fitjar...

Les meir ...

Vipe på Fitjar i dag!

13.01.2018 Kjetil Rydland

Vipa er ein flott fugl. Foto: FP-arkiv/KR.  Vipe på Fitjar i dag! I dag fekk Fitjarposten årets første melding om at det er observert vipe på Fitjar.

Les meir ...
annonse

Bankbygget mot ei ny blomstringstid

17.01.2018 Kjetil Rydland

Bygget som Sparebanken Vest flytta ut frå i 2016 ligg fint til midt i Fitjar sentrum. Foto: FP-arkiv/HCH.  Bankbygget mot ei ny blomstringstid Bankbygget i sentrum, som Sparebanken Vest flytta frå i...

Les meir ...