Fredag 20. April 2018


Kjell redda kampen

Det vart uavgjort i A-laget til Fitjar sin kamp mot Søre Neset i Fitjar idrettspark i ettermiddag, etter at Kjell Træet utlikna til 1-1 i kampens siste minuttar.

Vel  50 små og store fitjarbuar hadde benka seg på og rundt tribunen for å få med seg haustens første heimekamp med A-laget, og A-laget sin første kamp på grasbanen etter at det vart sådd i nytt gras der 5. mai i år.

Det gjekk ikkje Fitjar sin veg i første omgang, og einaste scoring før pause var det Anders Linden frå Søre Neset som stod for, etter 35 minutt.

Det var ein forholdsvis jamn kamp utan dei store sjansane, og det var og laber innsats frå heiagjengen på tribunen, heilt fram til Kjell Træet vart bytta inn 12 minutt før slutt. Etter nokre få minutt på banen sørgde Kjell for utlikning, på eit direkte frispark. Eit velfortent mål, meinte supporterane, og med det tok kampen seg opp. Men det var lita tid igjen til å få gjort noko, og kampen enda uavgjort 1-1.

Øyvind Fykse Lie, som er attende i Fitjar sin stall etter å ha spela både for Solid og Brann, vart kåra til dagens Fitjarspelar og mottok applaus frå publikum, samt eit gåvekort frå Larsen Multihandel.

 

 

Neste heimekamp for A-laget vert om to veker.

Fjord1 med ny nettside

19.04.2018 Kjetil Rydland

MF "Vågsøy" går i sambandet Sandvikvåg-Husavik. Foto: FP-arkiv/KR.  Fjord1 med ny nettside Ferjeselskapet Fjord1 lanserer ny nettside med eit heilt nytt visuelt inntrykk. 

Les meir ...

Slik blir årets utgåve av Fitjarfestival…

19.04.2018 Harald Johan Sandvik

Slik blir årets utgåve av Fitjarfestivalen Styreleiar Inger Elin Helland orienterte formannskapet i Fitjar om den niande utgåva av Fitjarfestivalen.

Les meir ...

Den nye rådmannen i Fitjar er på plass

18.04.2018 Harald Johan Sandvik

Den nye rådmannen i Fitjar er på plass Olaug Haugen er ny rådmann i Fitjar. Foto: Harald Johan Sandvik Påtroppande rådmann Olaug Haugen var med på sitt første politiske møte i Fitjar...

Les meir ...
annonse

Bli med til Kvinnherad på bygdekvinnestr…

18.04.2018 Kjetil Rydland

Bjørg Strømme og bygdekvinnene har mange jern i elden. Foto: FP-arkiv/KR.  Bli med til Kvinnherad på bygdekvinnestreif  Bli med på bygdekvinnestreif i Omvikdalen 28. april, oppmodar Bjørg Strømme i ei pressemelding.

Les meir ...

Jenter med vinnarvilje!

17.04.2018 Kjetil Rydland

Lagkaptein Marion Træet og Siren Vik hadde god kontroll på midtbanen. Foto: Kjetil Rydland.  Jenter med vinnarvilje! I det sure regnet tysdag kveld var det Fitjar-jentene som viste både mest vilje og...

Les meir ...

Kjem du på Strandabasaren komande laurda…

17.04.2018 Kjetil Rydland

Fullt hus i Stranda bedehus på ein tidlegare Strandabasar. Foto: FP-arkiv/HCH.  Kjem du på Strandabasaren komande laurdag? Laurdag 21. april kl. 16.00 er det klart for ny basar i Stranda bedehus, og...

Les meir ...
annonse

Carfix med utleigebil til kundane

19.04.2018 Kjetil Rydland

Så fin er den nye Renault Zoe elbilen til Carfix. Foto: Kjetil Rydland.  Carfix med utleigebil til kundane Carfix på Fitjar kan skilta med ein splitter ny elbil som kundane kan låna...

Les meir ...
annonse