Torsdag 19. April 2018


 

Illustrasjonsfoto: Stockphoto

Godt nyttår - og takk

Når denne saka kjem på lufta skriv me 2018, og underteikna er ikkje redaktør i fitjarposten.no lenger. Det gjev grunn til takk.

Først vil eg takke alle mine medarbeidarar som gjennom åra har gjort sitt til for at fitjarposten har kunne skapa fitjaridentitet, løfta fram «små» saker som ikkje andre aviser har skrive om - og vore eit bindeledd mellom den einskilde fitjarbu og kommune/næringsliv.

Medarbeidarar som har stått på med stor dugnadsinnsats. langt utover dei dei etter kvart vart løna for. Tusen takk til alle, både styre, stab, grafisk, redaksjon og dei som har skrive. Takk og til alle lesarar som har kome med tips, godord og klapp på skuldra. Det har betydd mykje.

Så vil eg takka samarbeidspartnarar og næringsliv og kommune. Eg opplever at det har vore et godt og hyggeleg samarbeid som har fylt meg med takksemd og glede. Utan dykk hadde det sjølvsagt vore umuleg å halda det gåande. Fitjarposten har jo ikkje hatt betalande abonnentar eller nokon form for pressestøtte.

Viidare er eg svært takksam for at stord24.no no tek over. At dei har sagt at dei vil føre fitjarposten.no vidare slik sida er, fyller meg med glede. Likeeins at Kjetil Rydland vert med på laget vidare. Det borgar for eit trygt framhald. Få kjenner Fitjar og fitjarposten så godt som Kjetil. Sjølv vil eg bistå på sal i ein overgangsperiode for at overgangen og på dette området skal bli så bra som mogleg.

Igjen - tusen takk til dykk alle.

No er det meir familiære oppgåver som vil fylla det meste av tida mi. At det kan koma ei lokal bok eller liknande kan godt vera, men det får tida syne.

Til slutt vil eg ønske dykk alle EIT VELSIGNA NYTT ÅR. Eit år med ny sjansar og mogelegheiter. Måtte me alle nytta dei vel.

Butikkar og tenester i sentrum "Klikk for å sjå alle"

.

Bli med til Kvinnherad på bygdekvinnestr…

18.04.2018 Kjetil Rydland

Bjørg Strømme og bygdekvinnene har mange jern i elden. Foto: FP-arkiv/KR.  Bli med til Kvinnherad på bygdekvinnestreif  Bli med på bygdekvinnestreif i Omvikdalen 28. april, oppmodar Bjørg Strømme i ei pressemelding.

Les meir ...

Jenter med vinnarvilje!

17.04.2018 Kjetil Rydland

Lagkaptein Marion Træet og Siren Vik hadde god kontroll på midtbanen. Foto: Kjetil Rydland.  Jenter med vinnarvilje! I det sure regnet tysdag kveld var det Fitjar-jentene som viste både mest vilje og...

Les meir ...

Kjem du på Strandabasaren komande laurda…

17.04.2018 Kjetil Rydland

Fullt hus i Stranda bedehus på ein tidlegare Strandabasar. Foto: FP-arkiv/HCH.  Kjem du på Strandabasaren komande laurdag? Laurdag 21. april kl. 16.00 er det klart for ny basar i Stranda bedehus, og...

Les meir ...
annonse

Fitjar Idrettslag saknar fana si

17.04.2018 Kjetil Rydland

Slik ser den flotte fana til Fitjar Idrettslag ut, i alle høve såg ho slik ut då Fitjarposten tok dette biletet i mai 2012. Foto: FP-arkiv/KR.  Fitjar Idrettslag saknar fana si Dagleg...

Les meir ...

Øvrebygda-rektoren vil skifta skule

17.04.2018 Jonas

Øvrebygda-rektoren vil skifta skule Rektor ved Øvrebygda skule, Sigbjørn Aarland, er ein av fire søkjarar til stillinga som rektor ved Rimbareid skule.

Les meir ...

Hjartestartarar på ferjene til Fjord1

17.04.2018 Kjetil Rydland

F.v. HR-leiar i Fjord1, Cicilie Færestrand, maritim leiar Stig Hestetræet i Nordic Fire & Safety AS, og Monica Nyheim i verne- og miljøutvalet i Fjord1. Hjartestartarar på ferjene til Fjord1 Alle ferjene...

Les meir ...
annonse

Fagtorg "Klikk for å sjå alle"


Den nye rådmannen i Fitjar er på plass

18.04.2018 Harald Johan Sandvik

Den nye rådmannen i Fitjar er på plass Olaug Haugen er ny rådmann i Fitjar. Foto: Harald Johan Sandvik Påtroppande rådmann Olaug Haugen var med på sitt første politiske møte i Fitjar...

Les meir ...
annonse